Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Papier en karton

Oud papier verzamelt u in de speciale papiercontainer. De papiercontainer legen we in Rijen, Hulten en Molenschot iedere vier weken gratis. In Gilze halen we het papier iedere twee weken op. Zet de container op de juiste manier op straat. Voor de zijbelader zo dat de opening in de richting van de straat wijst en voor de achterbelader zo dat de handvatten in de richting van de straat wijzen.

Regel alles voor uw container direct online

Papiercontainer aanvragen

U kunt de papiercontainer van 240 liter online aanvragen. Maak hiervoor gebruik van het formulier container aanvragen. Wij bezorgen de papiercontainer gratis bij u thuis. Indien uw huidige papiercontainer kapot is, dan kunt u deze ook omruilen. Indien het karton te groot is, dan mag u het karton gebundeld aanbieden.

Wanneer halen we het papier op?

Kijk op Mijn Afvalwijzer om te zien op welke dag wij uw papier en karton ophalen. U typt hiervoor uw postcode en huisnummer in. U kunt via deze site uw persoonlijke afvalkalender uitprinten.

Woont u in Rijen, Hulten of Molenschot? Zet dan uw papier uiterlijk om 07:30 uur buiten. Woont u in Gilze? Zet dan uw papier uiterlijk om 17:00 uur buiten.

Minder reclamedrukwerk? (NEE-NEE/ NEE-JA sticker)

  • Wilt u geen ongeadresseerde reclame en geen huis-aan-huisbladen ontvangen? Plak dan een NEE-NEE sticker op uw brievenbus.
  • Wilt u wel huis-aan-huisbladen ontvangen, maar geen ongeadresseerde reclame? Plak dan een NEE-JA sticker op uw brievenbus.

De stickers zijn af te halen bij de receptie van het gemeentehuis in Rijen.