Bedrijventerreinen

In de gemeente Gilze en Rijen heeft zeven bedrijventerreinen. De drie grootste terreinen zijn Midden-Brabant Poort langs de A58, Haansberg in Rijen en Broekakkers in Gilze.

Midden-Brabant Poort

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark van de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, maar ook op redelijke reisafstand van bijvoorbeeld Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Op www.middenbrabantpoort.nl vindt u alle informatie over dit nieuwe bedrijventerrein.

Paarse Strook

De Paarse Strook is een bedrijventerrein in Rijen. De Paarse Strook bevindt zich tussen de Trees Kinstraat en de Mary Zeldenrustlaan en bestaat uit ongeveer 25 kavels. Deze strook is bestemd voor lichte bedrijvigheid met de mogelijkheid voor het bouwen van een bedrijfswoning.

Haansberg

Bedrijventerrein Haansberg ligt aan de Oude Rijksweg ten zuidoosten van de kern Rijen. Er is een snelle ontsluiting aan de Oude Rijksweg via A58 en A27. Daarnaast sluit het bedrijventerrein aan op het spoor en het station is op loopafstand van het bedrijventerrein.

In totaal is bedrijventerrein Haansberg 90 hectare groot. Op het bedrijventerrein zijn een honderdtal bedrijven gevestigd met veel diversiteit in soort activiteit en grootte.

Ruimtelijke visie

  • Ruimtelijke visie voor bedrijventerreinen