Herinrichting Hulten

De provincie Noord-Brabant gaat de N282 bij Rijen en Hulten verbreden. Na de verbreding gaat de provinciale weg niet meer door Hulten maar om Hulten heen. Dit biedt kansen om Hulten opnieuw en autoluw in te richten en daarmee de leefbaarheid in en om Hulten te verbeteren. Samen met een bewonerswerkgroep, de provincie, politie en andere partners werkt de gemeente aan een ontwerp voor een herinrichting van Hulten.

Waar vind ik meer informatie over de verbreding van de N282?

Op www.brabant.nl/N282 vindt u meer informatie over de plannen voor de verbreding van de N282. Ook geeft de provincie enkele keren per jaar een nieuwsbrief uit.  Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief kan via www.brabant.nl/N282 of via een bericht aan N282@brabant.nl.

Heeft u specifieke vragen over de verbreding van de N282? Neem dan contact op met Mark Ceelen van de provincie Noord-Brabant via mceelen@brabant.nl.

Waar vind ik meer informatie over de herinrichting van Hulten?

Op www.belangenvereniginghulten.nl leest u meer over de werkgroep Herinrichting Hulten en de plannen die we in overleg met de werkgroep maken voor de herinrichting van Hulten.

Hoe blijft u op de hoogte over de plannen voor de herinrichting van Hulten?

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen? Abonneer u dan nu op de digitale nieuwsbrief.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Arjan Wierckx van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Gilze en Rijen via ArjanWierckx@abg.nl of 14 0161.