Klimaatweek

Jaarlijks vindt de Nationale Klimaatweek plaats, een week waarin we kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Om door kleine en grote initiatieven bewuster te leven. Dit jaar willen we de klimaatweek samen met bewoners, organisaties, verenigingen en bedrijven oppakken. Samen kunnen we meer mensen bereiken. Daarom nodigen we u uit: doet u mee?

Wat is het idee?

Tijdens de Nationale Klimaatweek organiseren we allerlei activiteiten die op de een of andere manier te maken hebben met het thema duurzaamheid. Denk hierbij aan het milieu, meer groen, energie- en warmtebesparing, en hergebruik van materialen. De activiteiten kunnen variëren van het organiseren van een tweedehands (sport)kledingmarkt tot het houden van een kookworkshop met plantaardige of lokale producten, van proeverijen tot workshops voor het bouwen van bijenhotels. Alle ideeën, groot en klein, zijn welkom. We stellen een leuk programma samen waar hopelijk voor iedereen een interessante en leuke activiteit bij zit.

Doet u mee?

Dit jaar vindt de Nationale Klimaatweek plaats van 30 oktober tot en met 5 november. In de zomer willen we een kalender met alle activiteiten opstellen. Als u al een idee heeft, meld het dan vast aan. Mocht u budget nodig hebben om uw idee uit te voeren, denken we graag met u mee. Ook als u vragen heeft, neem dan contact op met ons team duurzaamheid via duurzaamheid@abg.nl.