Trouwambtenaren

Om u te helpen bij uw keuze, stellen de trouwambtenaren zich aan u voor:

Frank Boomaerts

Mijn naam is Frank Boomaerts. Ik ben sinds 2003 getrouwd en wij hebben twee kinderen. Ooit in Rijsbergen geboren maar voor de liefde verhuisd naar Zundert. Wie aan Zundert denkt, denkt aan het bloemencorso en dat is dan ook een grote hobby van mij.

Sinds 2004 ben ik werkzaam bij de gemeente Gilze en Rijen (later ABG gemeenten), inmiddels als WOZ taxateur. In 2017 kwam er op intranet een vacature dat er een BABS werd gezocht. De vacature tekst had ik niet eens gelezen, maar op één ochtend tijd gaven 4 collega’s aan dat BABS echt een baantje voor mij zou zijn. Dus voor één keer heb ik naar mijn collega’s geluisterd en ze hadden nog gelijk ook. Het mogen zijn van een BABS is voor mij het mooiste baantje ter wereld. Wat het zo mooi maakt? Het leren kennen van mensen en op een heel belangrijk tijdstip in hun leven mag ik een onderdeel in hun leven zijn en dan mogen spelen met hun emoties.

“Mijn” ceremonies zijn een hele gezonde mengelmoes van een goede pot humor en een stukje zakelijkheid. De liefde wordt immers wel vastgelegd voor de wet, maar dat wil niet zeggen dat er niet hard gelachen mag worden tijdens die plechtigheid. Tranen mogen om verschillende redenen rollen. Ieder koppel is uniek, dus daarom krijgt ieder koppel een op maat gemaakte ceremonie. Ik maak graag gebruik van muziek tijdens de ceremonie. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om de zenuwen uit de ceremonie te halen zodat iedereen met volle teugen van de ceremonie kan genieten.

Eileen van Warners

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Als trouwambtenaar zal ik op jullie grote dag een belangrijke rol hebben. Vanwege de liefde ben ik in 2020 vanuit Drenthe naar Oosterhout (NB) verhuisd om samen te leven met Rémon. Het is dan ook een eer om samen met jullie de liefde te mogen vieren.

Elk liefdespaar is uniek en samen kunnen we een ceremonie creëren die bij jullie past. Door mijn persoonlijke benadering en mijn gevoel voor humor zorg ik voor een ontspannen en goede sfeer tijdens de ceremonie. Ook ben ik flexibel en denk ik graag met jullie mee, zodat dit gedeelte van jullie dag ontspannen verloopt. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in een klein gezelschap of een grootse viering met honderden gasten, ik sta voor jullie klaar.

Kortom, als jullie op zoek zijn naar een enthousiaste en persoonlijke trouwambtenaar, dan ben ik de juiste persoon voor jullie. Laten we samen jullie droomceremonie realiseren!

Naast mijn werk als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) werk ik als verpleegkundig specialist cardiologie bij ‘ZorrooPLUS’. Mijn hart gaat sneller kloppen van de liefde en van alles wat met hart te maken heeft.

“Heb elkaar lief, laat de liefde een golvende zee zijn tussen de kusten van twee zielen.

Geef elkaar de ruimte, want de eik en de cipres groeien niet in elkaars schaduw”.

Bewerkt uit 'De Profeet' van Khalil Gibran

Joleen Jansen-Becu

Hallo! Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Ik ben Joleen Jansen en ik zeg altijd dat mensen trouwen mijn ere baan is. Het is echt een voorrecht om op dit bijzondere moment zo dicht bij het bruidspaar te mogen staan. Mijn stijl laat zich het best omschrijven als enthousiast en persoonlijk. Ook vind ik dat er in een ceremonie best wat humor mag zitten, zonder dat we voorbij gaan aan dat waar het om gaat. Jullie staan centraal tijdens de ceremonie en samen met jullie dierbaren vieren we jullie liefde. 

Cornelie Verheugt-Meijer

Ik ben Cornelie, getrouwd en buiten mijn werkzaamheden als BABS werkzaam als ZZP-er.

Waarom al 25 jaar huwelijken sluiten en partnerschappen registeren? Omdat ik het altijd weer een fijne uitdaging vind om aan dat speciale moment tussen partners een mooie uitvoering te geven. Het vertrouwen dat mensen je geven om in korte tijd hun levensverhaal te vertellen in de hoop dat jij daarmee hun huwelijks- of registratiedag de gewenste invulling zult geven. Dat zijn aspecten die maken dat ik steeds gemotiveerd ben me voor 100% in te zetten om voor iemand hét mooiste moment op die mooiste dag te creëren. 

Hoeveel huwelijken ik al heb mogen sluiten en hoeveel partners registeren weet ik niet exact, wel weet ik dat ik er nog vele hoop te mogen doen!

Eva Verschuuren