Trouwambtenaren

Als u wilt trouwen of een partnerschap wilt laten registreren, kunt u uw voorkeur aangeven wie de ceremonie uitvoert. De gemeente heeft een aantal Buitengewone Ambtenaren van de Burgerlijke Stand (BABS) die de huwelijken en geregistreerd partnerschappen voltrekken. De trouwambtenaar maakt een afspraak met u voor een gesprek over de ceremonie. U kunt daarbij uw persoonlijke wensen aangeven.

Om u te helpen bij uw keuze, stellen de trouwambtenaren zich aan u voor:

Willem Kriellaars

Als trouwambtenaar ben je bevoorrecht omdat je een actieve rol hebt in wat de mooiste dag moet zijn voor twee personen (ongeacht geloof, geslacht en afkomst) die in elkaar geloven.

Nieuwe contacten, verrassende ontmoetingen en ook werkelijk een bijdrage leveren aan het geluk van de inwoners van onze gemeente. Hoe mooi kan het zijn. Ik heb er een heel goed gevoel bij. Het is heel leuk en dankbaar om te doen.

Een goede voorbereiding en een vertrouwelijke band vanaf het begin is belangrijk. Dat begint bij onze kennismaking en het uitwisselen van de mogelijkheden en jullie wensen. Ook de eerste ideeën voor jullie persoonlijke toespraak ontstaan hier al. Uiteraard met een beetje humor. Overigens, alles in overleg, want het is en blijft JULLIE dag waar ik onderdeel van mag zijn. Verder is het is vrij eenvoudig wat mij betreft: jullie zijn klant en ik faciliteer.

Ik hoop dat ik jullie interesse heb gewekt en zie graag uit naar een persoonlijke kennismaking als voorbereiding op die fantastische dag.

Frank Boomaerts

Het beste kan ik mijzelf omschrijven als een mensenmens. Wat is er dan mooier dan deel uit te maken van het leven van twee mensen op het moment van het ja-woord? Die grote eer heb ik als trouwambtenaar.

Een persoonlijke benadering, wat humor en de bijpassende formaliteit, dat is waar het om draait bij mij tijdens de plechtigheid. Het moet voor jullie een plechtigheid zijn waar nog heel lang met plezier aan terug gedacht wordt en bij jullie past. Voor die plechtigheid heb ik jullie persoonlijke inbreng nodig. Deze inbreng ontvang ik het liefst tijdens een persoonlijk gesprek op een door jullie te bepalen tijdstip in huiselijke sfeer. Daarvoor kom ik met plezier langs en op deze manier leer ik jullie makkelijker kennen. En niet onbelangrijk: zo zien jullie ook welke persoon je voor je hebt staan en leren jullie mij ook beter kennen.

Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van een mooi moment in jullie leven.

Cornelie Verheugt-Meijer

Sinds 1988 ben ik met veel plezier en enthousiasme trouwambtenaar in onze gemeente en ook met regelmaat daarbuiten.

Het leuke aan deze functie vind ik het contact met zoveel verschillende mensen. Mensen die allemaal hun geschiedenis en verhaal met zich meedragen. Ik doe mijn best op in een kennismakingsgesprek te toetsen hoe het aanstaande bruidspaar over allerlei zaken denkt. Hun inbreng is natuurlijk van groot belang voor een mooie en persoonlijke toespraak. Een huwelijksceremonie is voor mij dan ook geslaagd als het bruidspaar en hun gasten de trouwzaal blij en vrolijk verlaten. Ik bied graag ruimte voor een persoonlijke touch door het bruidspaar. Mijn steekwoorden zijn dan ook betrokkenheid, persoonlijke aandacht en creativiteit!

Lonneke van Eijndhoven-Bekkers

Mijn vader heeft mijn huwelijk 15 jaar geleden voltrokken, dit vond ik zo bijzonder, dat ik vanaf dat moment dacht; dat wil ik ooit ook gaan doen. En ik heb nu de eer om te kunnen zeggen dat ik trouwambtenaar ben.

Om op zo’n belangrijk moment in iemands leven een rol te mogen spelen, vind ik een enorme eer. Of je nu droomt van een grootse bruiloft met alle toeters en bellen, of juist van een klein, intiem huwelijksfeest, het moment dat je 'JA' tegen elkaar zegt, is onvergetelijk. Ik wil hier samen met jullie graag een heel persoonlijk moment van maken. Het is jullie dag, jullie feestje en dus zeker jullie moment.

Steeds weer ben ik  verbaasd over het  verhaal dat ieder bruidspaar heeft; ik hoor zoveel mooie, ontroerende, grappige en soms ook wel zakelijke verhalen over relaties. Ik zou ook graag jullie verhaal willen horen, hiervoor kom ik meestal bij jullie aan huis. Samengaan we dan  kijken hoe we jullie huwelijksceremonie tot iets onvergetelijks kunnen maken.

Ik heb er ontzettend veel zin in om er samen JULLIE moment van te maken!

LET OP: Beschikbaar tot 1 september 2019.