Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Grof huisvuil

Hebt u huishoudelijk afval dat te groot en/of te zwaar is om in de container te stoppen? Dit noemen we grof huisvuil. Denk daarbij aan oude meubels of vloerbedekking. U kunt uw grofvuil afgeven bij de Milieustraat. Ook kunt u een afspraak maken om het grofvuil bij u thuis tegen betaling op te halen. De gemeente haalt NOOIT grof afval op bij bedrijven.

Tegen betaling kunt u grof huisvuil op laten halen

Grof huisvuil brengen

U kunt uw grof huisvuil zelf naar de Milieustraat brengen.

Grof huisvuil laten ophalen

De dagen waarop wij grof huisvuil ophalen in 2018 zijn 11 januari, 8 februari, 8 maart, 3 mei, 28 juni, 26 juli, 23 augustus, 20 september, 18 oktober, 15 november en 13 december.

Wilt u grof huisvuil laten ophalen? Dan meldt u dit uiterlijk twee werkdagen voor de ophaaldag. Maak hiervoor gebruik van het formulier grof huisvuil ophalen.

(Let op: U moet de kosten voor het ophalen van grof afval (€ 50) vooraf bij inschrijving/aanmelding betalen. U kunt betalen op een gemeentehuis. Hiervoor maakt u vooraf een afspraak via telefoonnummer 14 0161).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de regels voor het ophalen van grof huisvuil (PDF, 41 kb) . Op de ophaaldag mag u het afval vanaf 07:30 uur buiten zetten.