Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken

Grof huisvuil

Hebt u huishoudelijk afval dat te groot en/of te zwaar is om in de container te stoppen? Dit noemen we grof huisvuil. Denk daarbij aan oude meubels of vloerbedekking. U kunt uw grofvuil afgeven bij de Milieustraat. Ook kunt u een afspraak maken om het grofvuil bij u thuis tegen betaling op te halen. De gemeente haalt NOOIT grof afval op bij bedrijven.

Tegen betaling kunt u grof huisvuil op laten halen

Grof huisvuil brengen

U kunt uw grof huisvuil zelf naar de Milieustraat brengen.

Grof huisvuil laten ophalen

De dagen waarop wij grof huisvuil ophalen in 2017 zijn 9 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 27 juli, 24 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november en 14 december. Wilt u grof huisvuil laten ophalen? Dan meldt u dit uiterlijk twee werkdagen voor de ophaaldag. Maak hiervoor gebruik van het formulier grof huisvuil ophalen.
(Let op: U moet de kosten voor het ophalen van grof afval (€ 50) vooraf bij inschrijving/aanmelding betalen. U kunt betalen op een gemeentehuis. Hiervoor maakt u vooraf een afspraak via telefoonnummer 14 0161).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de regels voor het ophalen van grof huisvuil (PDF, 41 kb) . Op de ophaaldag mag u het afval vanaf 07:30 uur buiten zetten.