Inkomen

Er zijn regelingen die er speciaal zijn om mensen met een laag inkomen financieel te ondersteunen. Op deze pagina treft u een overzicht aan van gemeentelijke regelingen en een inkomenskaart. De inkomenskaart geeft de landelijke en lokale inkomensondersteunende regelingen en dienstverlening weer.
 • Bijstandsuitkering
  Heeft u geen werk en te weinig geld om van te leven? Dan heeft u mogelijk recht op een bijstandsuitkering op basis van de Participatiewet (P-wet).
 • Hulp bij schulden
  Als u uw rekeningen niet meer kunt betalen, kunnen de problemen zich snel opstapelen. U krijgt aanmaningen, er staat misschien een deurwaarder op de stoep, u piekert over geld... Voor inwoners uit Gilze en Rijen is er een instantie waar u terecht kunt voor hulp.
 • Inkomensondersteuning
  Er zijn regelingen die er speciaal voor zijn om mensen met een laag inkomen financieel te ondersteunen. Op deze pagina treft u een overzicht aan van gemeentelijke regelingen en een inkomenskaart, die de landelijke en lokale inkomensondersteunende regelingen en dienstverlening weergeeft.
 • Kwijtschelding belastingen
  Als u uw gemeentelijke belastingen niet kunt betalen, dan heeft u de mogelijkheid om hiervoor kwijtschelding aan te vragen. Of u in aanmerking komt, hangt af van uw persoonlijke en financiƫle omstandigheden.